Termeni si conditii

Bun venit la AteliereleHandmaderaft.ro. Ne bucurăm că ești aici si te rugăm să urmezi regulile noastre, pentru a avea o experienta cat mai placuta in comunitatea noastra.

1. Acceptarea termenilor si conditiilor

Termenii si Conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor Site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul AteliereleHandmade.ro.

AteliereleHandmade.ro nu are control si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. 

Prin utilizarea acestui Site Dvs. absolviti in mod explicit AteliereleHandmade.ro de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea Dvs. a unui alt site.

Acest document și celelalte documente la care facem referire mai jos alcătuiesc regulile noastre sau ceea ce numim oficial Termenii noștri de utilizare („Termenii” pe scurt).

Termenii sunt un contract obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. și AteliereleHandmade.ro. 

 * Acest contract stabilește drepturile și responsabilitățile dumneavoastră atunci când utilizați AteliereleHandmade.ro, aplicațiile noastre mobile și celelalte servicii furnizate de AteliereleHandmade.ro (ne vom referi la toate acestea în mod colectiv ca „Serviciile noastre”), așa că vă rugăm să citiți cu grijă. Folosind oricare dintre Serviciile noastre (chiar și doar navigând pe unul dintre site-urile noastre web), sunteți de acord cu Termenii. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii, nu puteți utiliza Serviciile noastre. Daca sunteți de acord cu noi? , cititi mai departe!

1. Ce este AteliereleHandmade.ro?

AteliereleHandmade.ro este o piață online, unde oamenii se reunesc pentru a crea, vinde, cumpăra și colecta articole unice, handmade, personalizate, obiecte de arta, de colectie, vintage, materiale, unelte si nu numai. De asemenea, suntem o comunitate care promovează schimburi intre utilizatori

Nu există nici un depozit AteliereleHandmade.ro – doar oamenii care vând lucrurile pe care le creaza si le iubesc. Intreg procesul este ușor, ajutându-vă să vă conectați direct cu creatorii pentru a găsi lucruri  extraordinare si inedite.

AteliereleHandmade.ro va ajuta sa va promovati creatiile. Daca aveți vreodată nevoie de asistență, suntem întotdeauna gata să intervenim pentru sprijin.

AteliereleHandmade.ro nu este direct implicat in tranzactiile dintre cumparatori si vanzatori. AteliereleHandmade.ro nu are nici un control asupra calitatii, sigurantei, moralitatii sau legalitatii cu privire la orice aspect al produselor listate, adevarul sau exactitatea produselor listate, de capacitatea vanzatorilor de a vinde un produs sau de capacitatea cumparatorilor de a plati pentru produse.

AteliereleHandmade.ro nu examineaza si nu verifica inainte de publicare utilizatorii sau continutul sau informatiile furnizate de utilizatori. 

AteliereleHandmade.ro nu poate garanta finalizarea unei tranzactie. si nu transfera detinerea legala de produse de la vanzator la cumparator.

AteliereleHandmade.ro nu poate garanta adevarata identitate, varsta a unui utilizator. AteliereleHandmade.ro va incurajeaza sa comunicati direct prin intermediul instrumentelor disponibile pe site. 

Sunteti de acord ca AteliereleHandmade.ro nu este responsabil sau raspunzator pentru orice continut, de exemplu, date, texte, informatii, nume de utilizator, imagini, fotografii, profile, audio, video, articole, produse si link-uri postate de Dvs. sau alti utilizatori, sau parti din afara sistemului AteliereleHandmade.ro.

2. Documente specifice

Serviciile AteliereleHandmade.ro conectează oameni din toata tara, atât online, cât și offline, pentru a produce, vinde și cumpăra bunuri unice.

Iată un ghid util pentru a vă ajuta să înțelegeți regulile specifice care sunt relevante pentru dvs., în funcție de modul în care utilizați Serviciile: Regulile casei noastre pentru toată lumea.

Dacă utilizați oricare dintre Serviciile noastre, sunteți de acord cu acești Termeni, Politica noastră de confidențialitate și Politica noastră antidiscriminare.

Regulile noastre casei pentru vânzători. Dacă enumerați articole de vânzare prin intermediul Serviciilor noastre, aceste politici vi se aplică. Le puteți citi aici. 

Regulile noastre casei pentru cumpărători. Dacă utilizați Serviciile noastre pentru a naviga sau a face cumpărături, aceste politici vi se aplică. Le puteți citi aici.

Regulile noastre casei pentru terți. Aceste politici se aplică proprietarilor de proprietate intelectuală, utilizatorilor AteliereleHandmade.ro API, afiliaților și oricui solicită informații de la AteliereleHandmade.ro.

Dezvăluiri privind clasarea în căutare și publicitate. Acesta este un rezumat concis al modului în care AteliereleHandmade.ro organizează rezultatele căutării și rezultatele publicitare care ar putea include Conținutul dvs. Toate aceste politici fac parte din Termenii noștri, așa că asigurați-vă că le citiți pe cele care sunt relevante pentru dvs. Desigur, veți dori în continuare să citiți restul acestui document, deoarece se aplică tuturor!

3. Confidentialitatea
Știm că informațiile tale personale sunt importante pentru tine, așa că sunt importante pentru noi. Politica noastră de confidențialitate detaliază modul în care informațiile dumneavoastră sunt colectate, utilizate și partajate atunci când utilizați Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de asemenea de acord că vă putem procesa informațiile în modurile prevăzute în Politica de confidențialitate, așa că vă rugăm să o citiți aici. 

Atât AteliereleHandmade.ro, cât și vânzătorii prelucrează informațiile personale ale membrilor (de exemplu, numele cumpărătorului, adresa de e-mail și adresa de expediere) și, prin urmare, sunt considerați controlori de date separati și independenți ai informațiilor personale ale cumpărătorilor în conformitate cu legislația UE. Aceasta înseamnă că fiecare parte este responsabilă pentru informațiile personale pe care le prelucrează în furnizarea Serviciilor. De exemplu, dacă un vânzător dezvăluie accidental numele și adresa de e-mail ale cumpărătorului atunci când onorează comanda altui cumpărător, vânzătorul, nu AteliereleHandmade.ro, va fi responsabil pentru acea dezvăluire neautorizată.

În cazul în care, totuși, AteliereleHandmade.ro și vânzătorii sunt considerați a fi controlori în comun a informațiilor personale ale cumpărătorilor și dacă AteliereleHandmade.ro este dat în judecată, amendat sau suportă în alt mod cheltuieli din cauza a ceva ce ați făcut în calitate de controlor comun al informațiilor personale ale cumpărătorului, sunteți de acord pentru a despăgubi AteliereleHandmade.ro pentru cheltuielile pe care le are în legătură cu prelucrarea de către dvs. a informațiilor personale ale cumpărătorului. Consultați Secțiunea 9. Despăgubiri (sau Ce se întâmplă dacă ne dați în judecată) de mai jos pentru mai multe informații despre obligațiile dvs. de despăgubire față de AteliereleHandmade.ro.

4. Contul dvs. AteliereleHandmade.ro
Va trebui să creați un cont la AteliereleHandmade.ro pentru a utiliza unele dintre Serviciile noastre. Iată câteva reguli despre conturile AteliereleHandmade.ro :

A. Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a utiliza Serviciile noastre. Sunteți responsabil pentru orice activitate din cont desfășurată de un minor în contul dvs. și pot exista produse sau servicii comerciale disponibile pe care ați putea dori să le luați în considerare pentru a limita accesul unui minor la material online. Pentru mai multe informații, consultați Politica AteliereleHandmade.ro privind minorii.###

B. Fii sincer cu noi. Furnizați informații exacte despre dvs. Este interzisă utilizarea informațiilor false sau uzurparea identității unei alte persoane sau companie prin intermediul contului dvs.

C. Alegeți un nume adecvat. Dacă decideți să nu folosiți numele dvs. complet ca nume asociat contului dvs., nu puteți folosi un limbaj ofensator, vulgar, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale cuiva sau încalcă în alt mod Termenii. 

D. Sunteți responsabil pentru contul dvs. Sunteți singurul responsabil pentru orice activitate din contul dvs. Dacă partajați un cont cu alte persoane, atunci persoana ale cărei informații financiare se află în cont va fi în cele din urmă responsabilă pentru toată activitatea. Dacă vă înregistrați ca entitate comercială, garantați personal că aveți autoritatea de a accepta Termenii în numele companiei. De asemenea, conturile dumneavoastră nu sunt transferabile. 

E. Protejați-vă parola. După cum am menționat mai sus, sunteți singurul responsabil pentru orice activitate din contul dvs., așa că este important să păstrați parola contului în siguranță. Iată un articol de ajutor despre cum să vă faceți contul mai sigur. 

F. Să fim clari despre relația noastră. Acești Termeni nu creează nicio agenție, parteneriat, joint venture, angajare sau relație de franciză între dvs. și AteliereleHandmade.ro. Acest articol detaliat de ajutor ar trebui să răspundă la orice întrebări pe care le aveți despre înregistrarea unui cont la AteliereleHandmade.ro.

5. Continutul dvs.
Conținutul pe care îl postați folosind Serviciile noastre este conținutul dvs. (deci să ne referim la el ca „Conținutul dvs.”). Nu facem nicio pretenție la aceasta, care include orice postați folosind Serviciile noastre (cum ar fi numele magazinelor, fotografiile de profil, fotografiile listării, descrierile listării, recenziile, comentariile, videoclipurile, numele de utilizator etc.). 

A. Responsabilitatea pentru conținutul dvs. Înțelegeți că sunteți singurul responsabil pentru conținutul dvs. Declarați că aveți toate drepturile necesare asupra tuturor părților Conținutului dvs. și că nu încălcați sau încălcați drepturile vreunei terțe părți prin postarea acestuia. 

B. Permisiunea de a utiliza conținutul dvs. Postând Conținutul Dvs. prin Serviciile noastre, acordați AteliereleHandmade.ro o  licență de utilizare. Nu revendicăm nicio proprietate asupra conținutului dvs., dar avem permisiunea dvs. de a-l folosi pentru a ajuta AteliereleHandmade.ro să funcționeze și să se dezvolte. În acest fel, nu vom încălca niciun drept pe care îl aveți asupra Conținutului dvs. și vă putem ajuta la promovarea acestuia. De exemplu, recunoașteți și sunteți de acord că AteliereleHandmade.ro vă poate oferi dvs. sau cumpărătorilor AteliereleHandmade.ro promoții pe site, din când în când, care pot avea legătură cu înregistrările dvs. 

C. Drepturile pe care le acordați AteliereleHandmade.ro . Prin postarea Conținutului Dvs., acordați AteliereleHandmade.ro o licență neexclusivă, fără drepturi de autor, irevocabilă, sub-licențiabilă, perpetuă pentru a utiliza, afișa, edita, modifica, reproduce, distribui, stoca și pregăti lucrări derivate ale Conținutului Dvs. Acest lucru ne permite să furnizăm Serviciile și să promovăm AteliereleHandmade.ro , magazinul dvs. AteliereleHandmade.ro sau Serviciile în general, în orice formate și prin orice canale, inclusiv prin orice Servicii AteliereleHandmade.ro , partenerii noștri sau site-ul web al unei terțe părți sau mediu publicitar. Sunteți de acord să nu ne afirmați niciun drept moral sau drept de publicitate împotriva noastră pentru utilizarea Conținutului Dvs. De asemenea, recunoașteți interesul nostru legitim de a-l folosi, în conformitate cu domeniul de aplicare al acestei licențe, în măsura în care Conținutul dvs. conține informații personale. Acest lucru este necesar pentru functionarea sistemului AteliereleHandmade.ro . Exemple: dacă încărcați o fotografie sau un videoclip cu o înregistrare în magazinul dvs. AteliereleHandmade.ro , avem permisiunea de a o afișa cumpărătorilor și o putem redimensiona sau îmbunătăți astfel încât să arate bine pentru un cumpărător folosind aplicațiile noastre; și dacă postați o fotografie sau un videoclip frumos cu cel mai recent produs realizat manual, îl putem prezenta – adesea împreună cu numele magazinului și imaginea magazinului – pe pagina noastră de pornire, pe unul dintre blogurile noastre sau chiar pe un panou publicitar pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea și de la AteliereleHandmade.ro .

D. Raportarea conținutului neautorizat. AteliereleHandmade.ro are un mare respect pentru drepturile de proprietate intelectuală și se angajează să urmeze procedurile legale adecvate pentru a elimina conținutul care încalcă drepturile din Servicii. Dacă conținutul pe care îl dețineți sau asupra căruia aveți drepturi a fost postat pe Servicii fără permisiunea dvs. și doriți să fie eliminat, vă rugăm să urmați pașii enumerați în Politica noastră de proprietate intelectuală. Dacă se presupune că Conținutul dvs. încalcă proprietatea intelectuală a unei alte persoane, vom lua măsurile adecvate, cum ar fi dezactivarea acestuia dacă primim un raport de încălcare care respectă politicile noastre sau închiderea contului dvs. dacă se constată că ați încălcat în mod repetat. Vă vom anunța dacă se întâmplă ceva din acestea. 

E. Conținut inadecvat, fals sau înșelător. Acest lucru ar trebui să fie de bun simț, dar există anumite tipuri de conținut pe care nu dorim să le fie postate pe Serviciile AteliereleHandmade.ro (din motive legale sau altele). Sunteți de acord că nu veți posta niciun conținut care este abuziv, amenințător, defăimator, obscen, vulgar sau în alt mod ofensator sau care încalcă Politica privind articolele interzise, Politica comunității sau orice parte a Termenilor noștri. De asemenea, sunteți de acord să nu postați niciun conținut fals și înșelător sau să nu utilizați Serviciile într-o manieră frauduloasă sau înșelătoare.

6. Utilizarea Serviciilor AteliereleHandmade.ro
Licență de utilizare a serviciilor noastre. Vă acordăm o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă și revocabilă pentru a utiliza Serviciile noastre – în conformitate cu Termenii și, în special, următoarele restricții: 

A. Nu folosiți serviciile noastre pentru ilegalitati. Sunteți de acord că nu veți încălca nicio lege în legătură cu utilizarea Serviciilor. Aceasta include orice lege care vi se poate aplica. De exemplu, este responsabilitatea dvs. să obțineți orice permise sau licențe pe care le solicită magazinul dvs. și să îndepliniți cerințele legale aplicabile. Aceasta include vânzarea și livrarea articolelor dvs., cum ar fi verificarea vârstei la livrare, acolo unde este cerut de lege. Nu puteți vinde nimic care încalcă orice lege; trebuie să respectați Politica noastră de sancțiuni și să nu vă implicați în fraude (inclusiv în declarații false sau notificări de încălcare), furt, comportament anticoncurențial, comportament de amenințare sau orice alte acte sau infracțiuni ilegale împotriva AteliereleHandmade.ro, a altui utilizator AteliereleHandmade.ro sau a unui terț. 

B. Facturile. Sunteți responsabil pentru plata tuturor taxelor pe care le datorați către AteliereleHandmade.ro . Cu excepția celor menționate mai jos, sunteți, de asemenea, singurul responsabil pentru colectarea și/sau plata oricăror taxe aplicabile pentru orice achiziții sau vânzări pe care le faceți prin Serviciile noastre. Acolo unde este cazul, AteliereleHandmade.ro va calcula, colecta și remite taxa pe vânzări. Consultați aceste întrebări frecvente și Politica noastră și a noastră privind taxele și plățile pentru mai multe informații despre taxe, inclusiv detalii despre taxele pe care AteliereleHandmade.ro le colectează și le remite de la cumpărători. Taxele, facturile, taxele și modul în care le puteți plăti sunt explicate pe deplin în Politica noastră de taxe și plăți.

C. Accesare neautorizata. Sunteți de acord să nu accesați cu crawlere, să scanati sau sa accesati  nicio pagină a Serviciilor sau să faceți inginerie inversă sau să încercați să obțineți codul sursă al Serviciilor (inclusiv atât proprietatea intelectuală AteliereleHandmade.ro , cât și conținutul vânzătorului) fără permisiunea noastră expresă.. Dacă doriți să utilizați API-ul nostru, vă rugăm să urmați Termenii noștri de utilizare API. #

D. Nu încercați să modificati sistemul. Sunteți de acord să nu interferați sau să încercați să perturbați Serviciile noastre, de exemplu prin distribuirea unui virus, solicitări excesive către site-ul sau platforma noastră sau alt cod informatic dăunător. 

E. Urmați Politica noastră privind mărcile comerciale. Dacă doriți să utilizați mărcile noastre comerciale, sunteți de acord să respectați Politica noastră privind mărcile comerciale. 

F. Share de idei. Ne plac sugestiile și ideile tale! Ele ne pot ajuta să vă îmbunătățim experiența și Serviciile noastre. Orice idei sau alte materiale pe care le trimiteți către AteliereleHandmade.ro (fără a include Conținutul dvs. sau articolele pe care le vindeți prin Serviciile noastre) sunt considerate neconfidențiale și neproprietate pentru dvs. Ne acordați o licență neexclusivă, fără drepturi de autor, irevocabilă, sub-licențiabilă, perpetuă de a folosi și publica acele idei și materiale în orice scop, fără compensație pentru dvs. 

G. Contact online. Din când în când, AteliereleHandmade.ro vă va furniza anumite informații legale în scris. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord cu Politica noastră de comunicații electronice, care descrie modul în care vă oferim aceste informații. Se spune că vă putem trimite informații electronic (cum ar fi prin e-mail) în loc să vă trimitem copii pe hârtie (este mai bine pentru mediu) și că acordul dumneavoastră electronic este același cu semnătura dvs. pe hârtie.

7. Rezilierea
Încetarea de către dvs.  Nu ne-ar plăcea să vă vedem plecând, dar vă puteți închide oricând contul la AteliereleHandmade.ro din setările contului. Puteți găsi mai multe informații în acest articol# de ajutor. Închiderea contului dvs. nu va afecta disponibilitatea unora dintre Conținutul dvs. pe care l-ați postat prin intermediul Serviciilor înainte de reziliere și va trebui să plătiți în continuare orice facturi restante. 

Rezilierea de către AteliereleHandmade.ro . Vă putem închide sau suspenda contul (și orice conturi AteliereleHandmade.ro determină că sunt legate de contul dvs.) și accesul dvs. la Servicii în cazul în care avem motive să credem că dvs., Conținutul dvs. sau utilizarea de către dvs. a Serviciilor încalcă Termenii noștri. Dacă facem acest lucru, este important să înțelegem că nu aveți un drept contractual sau legal de a continua să utilizați Serviciile noastre, de exemplu, pentru a vinde sau cumpăra pe site-urile noastre web sau aplicațiile mobile. În general, AteliereleHandmade.ro vă va anunța că contul dvs. a fost închis sau suspendat, cu excepția cazului în care ați încălcat în mod repetat Termenii noștri sau dacă avem motive legale sau de reglementare care ne împiedică să vă anunțăm. 

Odata cu inchiderea contului, este posibil să pierdeți orice informație asociată contului dvs., inclusiv conținutul dvs.

Putem întrerupe serviciile AteliereleHandmade.ro își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe oricare dintre Serviciile pentru dvs., pentru oricare sau pentru toți utilizatorii, în orice moment, din orice motiv, inclusiv pe cele prevăzute în politicile AteliereleHandmade.ro în cadrul acestor Termeni de utilizare. Nu vom fi răspunzători față de dvs. pentru efectul pe care orice modificări aduse Serviciilor l-ar putea avea asupra dvs., inclusiv veniturile sau capacitatea dvs. de a genera venituri prin intermediul Serviciilor.

Termenii vor rămâne în vigoare chiar și după încetarea accesului dumneavoastră la Serviciu sau după încheierea utilizării Serviciului.

8. Solutionarea Litigiilor
In cazul in care apare o disputa intre Dvs. si AteliereleHandmade.ro, te rugam sa contactezi AteliereleHandmade.ro.

Orice conflict care rezulta din sau cu privire la obiectul prezentului Acord si care nu poate fi solutionat pe cale amibaila, va fi supus solutionarii in final prin arbitraj in Romania, orasul Bucuresti, in limba romana in conformitate cu Regulile si Procedurile de Arbitraj ale Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei in vigoare in acel moment, de catre un arbitru comercial cu experienta substantiala in rezolvarea litigiilor de proprietate intelectuala si contractelor comerciale, care va fi selectat din lista corespunzatoare a arbitrilor Curtii de Arbitraj in concordanta cu Regulile si Procedurile de Arbitraj ale Curtii de Arbitraj. Pentru toate sensurile si scopurile prezentului acord, partile consimt pentru jurisdictia si locul de desfasurare exclusive in Instanele de Judecata din Bucuresti, Romania. Utilizarea Site-ului este interzisa in oricare jurisdictie care nu sunt considerate valabile toate dispozitiile din prezentul Acord inclusiv, dar fara a se limita la, aceasta sectiune. 

Dvs. si AteliereleHandmade.ro sunteti de acord ca oricare cauza a actiunii care decurge din sau are legatura cu Site-ul (incusiv, dar fara a se limita la, orice servicii furnizate sau puse la dispozitie in acesta) sau prezentul Acord trebuie sa inceapa in termen de un (1) an de la momentul aparitiei cauzei actiunii; in caz contrar, astfel de cauza a actiunii este nula si neavenita.

In cazul in care aveti un litigiu cu unul sau mai multi utilizatori, sau cu o part externa, anunti AteliereleHandmade.ro in legatura cu orice problema sau cerere, cereri de daune sau de orice alta natura, cunoscuta si necunoscuta, suspectata si nesuspectat, dezvaluita sau secreta, care reiese in orice mod din astfel de litigii. 

AteliereleHandmade.ro, pentru beneficiul utilizatorilor, poate incerca sa ajute utilizatorii sa rezolve disputele. Face acest lucru in libera sa decizie si nu are nici o obligatie de a rezolva litigiile intre utilizatori sau intre utilizatori si alte parti din afara. AteliereleHandmade.ro face acest lucru cu buna credinta in baza exclusiva a politicilor AteliereleHandmade.ro si nu va face judecati in ceea ce priveste probleme juridice sau revendicari.

Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014: "... consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.". Documentul complet poate fi citit pe site-ul ANPC.

Începând cu 9 ianuarie 2016 se aplica prevederile Regulamentului nr. 524/2013 privind soluţionarea online a litigiilor în materie de consum. Soluționarea on-line a litigiilor.

9. Nici o Garantie
SUNTETI DE ACORD CA PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI AteliereleHandmade.RO SA VA ASUMATI ORICE RISC.

AteliereleHandmade.RO NU OFERA NICI O GARANTIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATETEA SAU DE CAT DE COMPLET ESTE CONTINUTUL ACESTUI SITE SAU CONTINUTUL ALTOR SITEURI LEGATE DE ACEST SITE SI NU-SI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE PENTRU ORICE:

a. ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, 

b. VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS. LA SITE-UL AteliereleHandmade.RO SI SERVICIILE AteliereleHandmade.RO , 

c. ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR AteliereleHandmade.RO SI/SAU ORICE SI TOATE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, 

d. ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL AteliereleHandmade.RO, 

e. ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL AteliereleHandmade.RO DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT PUBLICAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU IN ORICE FEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL AteliereleHandmade.RO. 

AteliereleHandmade.RO NU GARANTEAZA SI NU-SI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CATRE O PARTE TERTA PRIN SITE-UL AteliereleHandmade.RO SAU ORICE SITE CU HIPERLINK SAU APARUT IN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE.

AteliereleHandmade.RO NU VA FI PARTE LA SAU IN ORICE ALT FEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICAROR TRANZACTII DINTRE DVS. SI O PARTE TERTA OFERITOARE DE PRODUSE SAU SERVICII. IN CEEA CE PRIVESTE CUMPARAREA ORICARUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SA VA FOLOSITI BUNA DVS. JUDECATA SI SA O EXERCITATI CU ATENTIE ATUNCI CAND ESTE CAZUL.

AteliereleHandmade.RO ISI REZERVA DREPTUL CA IN CAZUL INCALCARII TERMENILOR SI CONDITIILOR ACESTUI SITE SA SUSPENDE PE O PERIOADA DETERMINATA SAU DEFINITIV CONTURILE RESPECTIVE.

AteliereleHandmade.RO, FILIALELE AteliereleHandmade.RO , DIRECTORII, ANGAJATII, SI FURNIZORII AteliereleHandmade.RO OFERA SITE-UL SI SERVICIILE "CA ATARE" SI FARA NICIO ALTA GARANTIE SAU CONDITIE, EXPRESA, IMPLICITA SAU STATUTARA. ACESTIA DECLINA IN MOD SPECIFIC ORICE GARANTII IMPLICITE DE PROPRIETATE, VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP SAU NON-INCALCARE.

AteliereleHandmade.ro nu garanteaza accesul continuu si neintrerupt la Site si nu garanteaza functionabilitatea Site-ului; acestea pot fi intrerupte de numerosi factori, in afara controlului AteliereleHandmade.ro.

10. Raspundere Limitata
IN NICI UN CAZ AteliereleHandmade.RO, FILIALELE AteliereleHandmade.RO, DIRECTORII, ANGAJATII SAU FURNIZORII NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU ORICE DAUNE, FIE DIRECTE, INDIRECTE, GENERALE, SPECIALE, COMPENSATORII, DE CONSECINTA, SI/SAU ACCIDENTALE, CARE REZULTA DIN SAU CU PRIVIRE LA DESFASURAREA DVS. SAU A ORICAREI ALTE PERSOANE IN LEGATURA CU UTILIZAREA SITE-ULUI A SERVICIILOR AteliereleHandmade.RO SAU PREZENTULUI ACORD, INCLUZAND FARA LIMITARE, PROFITURI PIERDUTE, VATAMARI CORPORALE, EMOTIONALE, SAU ORICE PAGUBE SPECIALE, INCIDENTALE SAU DE CONSECINTA.

RASPUNDEREA AteliereleHandmade.RO, A DIRECTORILOR, ANGAJATILOR, SI FURNIZORILOR FATA DE DVS. SAU FATA DE ORICARE TERTA PARTE, IN ORICE CIRCUMSTANTA ESTE LIMITATA LA CEL MULT (A) VALOAREA TAXELOR PE CARE LE PLATITI PENTRU AteliereleHandmade.RO IN DECURSUL A 12 LUNI ANTERIOR ACTIUNILOR CARE DUC LA RASPUNDERE.

IN NICI UN CAZ AteliereleHandmade.RO,  ANGAJATII SAU AGENTII SAI NU VOR FI PASIBILI FATA DE DVS. PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINTA CE REZULTA DIN ORICE:

a. ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI,

b. VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS. LA SITE-UL SI SERVICIILE AteliereleHandmade.RO,

c. ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR AteliereleHandmade.RO SI/SAU ORICE SI TOATE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, 

d. ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL AteliereleHandmade.RO, 

e. ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL AteliereleHandmade.RO DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL AteliereleHandmade.RO, SAU FIE CA SE BAZEAZA PE GARATIE, CONTRACT, SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONSTIENTA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE.

ACEASTA LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MASURA PERMISA DE LEGE. ATI LUAT LA CUNOSTINTA CU SPECIFICITATE CA AteliereleHandmade.RO NU VA FI PASIBIL PENTRU CONTINUTUL PUBLICAT DE UTILIZATORII SITE-ULUI SAU DE COMPORTAMENTUL DEFAIMATOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICAREI TERTE PARTI SI CA RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA IL SUPORTATI DOAR DVS.

11. Despagubire
SUNTETI DE ACORD SA DESPAGUBITI SI SA PROTEJATI AteliereleHandmade.RO, AFILIATII, DIRECTORII, ANGAJATII, AGENTIILE, FATA DE ORICE PRETENTIE SAU CERERE, INCLUSIV DE ONORARIILE REZONABILE ALE AVOCATILOR, ORICE PRETENTIE SAU CERERE EFECTUATE DE ORICE TERTA PARTE CARE DECURG DIN SAU SE DATOREAZA DIN INCALCAREA DVS. A PREZENTULUI ACORD SAU A DOCUMENTELOR CARE SUNT INCORPORATE PRIN REFERINTA, SAU A INCALCARII DVS. A ORICAREI LEGI SAU A DREPTURILOR ORICAREI TERTE OARTI.

Sunteti de acord sa aparati, sa exceptati de la penalitati si sa tineti AteliereleHandmade.ro, firma, directorii, angajatii si agentii nevinovati de si impotriva oricaror si tuturor daunelor, obligatiilor, pierderilor, pasibilitatilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) izvorand din: 

a. folosinta si accesul Dvs. a serviciilor si site-ului AteliereleHandmade.ro, 

b. nerespectarea din partea Dvs. a oricaror Termeni si Conditii din prezentul Acord 

c. nerespectarea  de catre Dvs. a oricaror drepturi a unei parti terte incluzand fara limitare orice drept de proprietate intelectuala, proprietate, sau privat;

d. orice sustinere ca oricare din Continutul publicat de utilizatori a cauzat daune unei terte parti.

 Aceasta obligatie de aparare si exceptii de la penalitati vor completa prezentul Acord si folosinta Dvs. a serviciilor AteliereleHandmade.ro.

12. Modificari ale termenilor
AteliereleHandmade.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a inceta serviciile AteliereleHandmade.ro pentru orice motiv, fara notificare, in orice moment. 

Putem actualiza acești Termeni din când în când. Dacă considerăm că modificările sunt semnificative, vă vom anunța cu siguranță postând modificările prin intermediul Serviciilor și/sau trimițându-vă un e-mail sau un mesaj despre modificări. În acest fel, puteți decide dacă doriți să continuați să utilizați Serviciile. Modificările vor intra în vigoare la data postării modificărilor, dacă nu se specifică altfel. Sunteți responsabil pentru revizuirea și familiarizarea cu orice modificări. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor în urma modificărilor constituie acceptarea dvs. a Termenilor actualizați.

13. Legalitate. Taxe
Dvs. trebuie sa va conformati cu toate legile si dispozitiile legale interne si internationale, statutele, ordonantele si regulamentele cu privire la utilizarea de catre Dvs. a Site-ului si a oricarui serviciu oferit de AteliereleHandmade.ro si, daca este cazul, listarea Dvs., achizitiile, solicitare de oferte de cumparare, si vanzarea produselor.

Dvs. veti fi responsabil pentru plata tuturor si oricaror taxe care se aplica oricarei achizitii sau vanzare de produse pe care Dvs. le faceti folosind site-ul AteliereleHandmade.ro.

14. Separabilitate
Termenii, inclusiv toate politicile care alcătuiesc Termenii, înlocuiesc orice alt acord între dvs. și AteliereleHandmade.ro cu privire la Servicii. În cazul în care se constată că orice parte a Termenilor nu este aplicabilă, acea parte va fi limitată la măsura minimă necesară, astfel încât Termenii să rămână în vigoare și în vigoare. Eșecul nostru de a aplica orice parte a Termenilor nu reprezintă o renunțare la dreptul nostru de a aplica ulterior acea parte sau orice altă parte a Termenilor. Putem atribui oricare dintre drepturile și obligațiile noastre conform Termenilor. Toate celelalte prevederi din prezentul Acord raman in vigoare.

15. Informatii Contact
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la Termenii si conditiile AteliereleHandmade.ro ne puteti solicita prin email la legal@AteliereleHandmade.ro

Site-ul este administrat de catre 

Allexa Evo Systems S.R.L

STR. FIZICIENILOR, NR.12, PARTER, LOTUL 1, SPATIU COMERCIAL, BL.1B, SC.1, AP.2, Bucuresti, Bucuresti, 032064

Cod unic de inregistrare: 42659652, Nr. Reg. Comertului: J40/6724/2020

Suportul pentru utilizatorii Site-ului se ofera exclusiv prin intermediul sectiunii Suport AteliereleHandmade.ro#

Ultima actualizare: 20.05.2023