Purificator de aer AIRBOX pentru ateliere si spatii de lucru

Scrie un review
799,00 Lei
AOX3ok
in stoc
+

Oferta valabila doar pentru comenzile in AtelierelHandmade.ro

AIRBOX utilizeaza tehnologia OxiActive+ nu filtre, pentru a indeparta particule de dimensiuni scazute, de pana la 0,01 microni.

Acum imaginati-va ca puteti chiar elimina aceasta problema de la sursa. La fel ca in natura Tehnologia OxyActive + distruge mirosurile elimina fumul si distruge germenii pe care un purificator HEPA nu le va putea face.

AIRBOX evos este tot ce ai nevoie pentru a respira intr-un mediu sanatos atat acasa cu familia, cat si la birou, atelier, etc.

Distruge virusi, bacterii, mucegai si germeni din aer, tavan, pereti, podea, covoare, mobilier ...


 AIRBOX la birou, la magazin

Purificatorul AIRBOX nu doar curata mai bine aerul si ofera o mai buna protectie impotriva virusurilor comparativ cu filtrele HEPA obisnuite. Acesta poate fi folosit cu sau fara functia de ozonificare. Utiizeaza putina energie electrica si are costuri operationale aproape de zero. Fiind candidatul ideal pentru a fi folosit in , ateliere, spatii comerciale


 Purificatorul AIRBOX aduce cele mai avansate tehnologii in interiorul casei sau biroului dvs. Spre deosebire de alte purificatoare clasice, AIRBOX nu doar filtreaza aerul din casa, utilizand tehnologia OxyActive +, celula PCO, sistemul de emisie de ioni negativi, purificarea scalabila si filtrarea electrostatica purifica spatiul la perfectiune. Si toate acestea, fara a fi nevoie de filtre HEPA scumpe.

Reduce si elimina mirosurile precum: fum de tigara, mucegai, mancare, mirosul animalelor de companie etc.

Contribuie la sterilizarea suprafetelor.


Costuri operationale scazute

Nu exista nimic care sa necesite inlocuire si nu este nevoie sa mai cumparati vreun filtru scump vreodata. Filtrele sunt lavabile


 TEHNOLOGII

Tehnologia OxyActive+ indeparteaza in mod activ bacteriile, mucegaiul, ciupercile si virusurile din aer si de pe suprafete prin utilizarea celor patru niveluri de filtrare si purificare, filtrare electrostatica, ionizare, descompunere si oxidare.

Filtru electrostatic. Filtrul electrostatic inclus in purificatorul AIRBOX proaspat ajuta la mentinerea dispozitivului curat si in acelasi timp filtreaza particulele. Spre deosebire de filtrele HEPA, filtrul electrostatic este lavabil si poate fi reutilizat.

Ionizare NeedlePoint. Purificatorul AIRBOX genereaza in mod continuu milioane de ioni negativi care circula in spatiul purificat. Ionii negativi se ataseaza particulelor in suspensie (cum ar fi praful, mucegaiul, bacteriile, virusii, polenul etc.) astfel incat sa se atraga reciproc si sa se contopeasca. Particulele astfel unite devin mult mai grele si sunt depozitate pe podea, fiind usor aspirate. Acest tip de filtrare prin ionizare poate reduce particule de pana si ultra-fine, chiar si particule nano periculoase din atmosfera

O3 scalabil. Purificatorul AIRBOX poate fi setat in functie de zona tinta. Folosind setarile dispozitivului beneficiati de performanta si confort optim. In modul inalt, placa de purificare genereaza oxigen activ pentru a descompune poluantii, ceea ce creeaza disconfort si mirosuri. Pentru sterilizare rapida, dispozitivul este echipat cu functia Mod deplasare cu programabil, care este posibila la intervale de 30 min, o ora sau doua ore.

Sistem catalitic foto (PCO). Atat sistemul catalitic foto (PCO), cat si sistemul de oxidare lucreaza impreuna pentru a distruge contaminantii biologici, mirosurile, mucegaiul, bacteriile si virusurile. S-a dovedit de-a lungul timpului ca celulele PCO contribuie la reducerea agentilor patogeni cu mai mult de 99,99% in mai putin de 24 de ore printr-un proces numit disociere moleculara care pur si simplu descompune modelele, spre deosebire de alte tipuri de purificare care acopera sau retin doar aceste molecule. Oxidarea scalabila asigura faptul ca purificatorul va functiona la o eficienta maxima in mediul in care este instalat. In modul inalt, purificatorul genereaza oxigen activ care contribuie la descompunerea contaminantilor care genereaza mirosuri. Pentru o curatare rapida, setati unitatea in modul Away, care poate fi programat cu functia de inchidere automata. In acest fel, AIRBOX functioneaza la capacitate maxima.

 

 Purifica aerul si suprafetele

 Protejeaza impotriva rinitelor si alergiilor


AIRBOX freshair purifica si dezinfecteaza continuu fara a utiliza substante chimice. Functioneaza automat, fiind proactiva o solutie eficienta atat pentru locuinte, cat si pentru afaceri.

Producator: aevos

Model: AOX3ok

Tip: Purificator de aer / Ionizator / generator de ozon

Certificare: ce, RoHS

Sursa de energie: electrica

Tensiune (V): 220

Pentru: Hotel, Spatiu medical, Comercial, Locuinta, Masina, R.V.

Dimensiune: 31,5 x 22,9 x 28,0 cm

Greutate: 3,86 kg

Culoare: alba

PCO: oligoelement

Nivel de zgomot: 32-51dB, 5 trepte de ventilatie

Nu au fost găsite review-uri