Cutie pentru cadou sticla de vin woodmag, fereastra, lemn natur, 9.6 x 9.6 x 36 cm

Scrie un review
Pret vechi: 79,00 Lei
59,00 Lei
Discount: 20,00 Lei (25%)
Transport Gratuit
Reducere 25%
10 zile
CV01
in stoc
+

TRANSPORT GRATUIT prin DPD

Cutie Elegantă pentru Vin cu Capac Flexibil și Fereastră Decorativă

Descoperă o experiență cu totul nouă în prezentarea vinului cu această cutie sofisticată, cu un design deosebit și detalii atent lucrate. Fabricată cu atentie, această cutie adaugă un plus de rafinament și eleganță oricărei sticle de vin.

Caracteristici:

  1. Capac Flexibil din Lemn: Cu un capac ingenios și flexibil, această cutie se adaptează la dimensiunea sticlei tale, asigurându-i o fixare perfectă. Materialul de lemn conferă un aspect natural și nobil, evidențiind autenticitatea produsului.
  2. Fereastră Decorativă cu Design Clasic: Partea frontală a cutiei prezintă o fereastră elegantă, unde se reliefează un design clasic de fereastră îmbinat cu elemente de vie. Aceasta adaugă o notă distinctivă și atrăgătoare cutiei tale.
  3. Gravură Detaliată: În centrul design-ului, mesajul "WINE" este gravat împreună cu un ciorchine de struguri și o frunză de vie. Această atenție la detalii subliniază pasiunea pentru vin și adaugă o notă personalizată.
  4. Eleganță și Protecție: Cu această cutie, nu doar prezinți vinul într-un mod elegant, ci îl și protejezi. Capacul flexibil asigură o închidere sigură, fiind asigurat de o cheita din lemn..

Detalii Tehnice:

  • Material: Lemn cu capac flexibil
  • Dimensiuni: 36cm inaltime, baza 9,6 x 9,6 cm
  • Culoare: Naturală, cu gravură
  • Design: Fereastră clasică cu elemente de vie și mesaj "WINE"

Transformă orice sticlă de vin într-un cadou memorabil și elegant. Această cutie este perfectă pentru a impresiona la evenimente speciale sau pentru a oferi un cadou cu adevărat special.

- Optional se pot grava mesaje personalizate. -


Nu au fost găsite review-uri