Cum Comand?

Ca sa poti comanda produse vandute pe platforma AteliereleHandmade.ro market, in primul rand trebuie sa iti creezi un cont de client. Ulterior poti benificia de toate resursele disponibile contului


Produsele oferite de partenerii AteliereleHandmade.ro Market pot fi comandate usor online, de pe AteliereleHandmade.ro. Procesul de comanda online este standard. Odata ce ai gasit produsul/produsele dorite, apasa pe butonul "Adauga in cos". Ulteior poti sa verifici cosul de cumparaturi si sa actualizerzi cantitatea sau sa renuti la unul sau mai multe produse sau daca vrei sa adaugi produse noi, poti reveni in magazin.

In cosul de cumparaturi se afla simultan produse vandute de catre partenerii AteliereleHandmade.ro Market, sub fiecare produs vei regasi denumirea sellerului. Tot aici vei regasi toate taxele aferente comenzii precum politicile comerciale ale fiecarui seller.


Termene de livrare. Produsele vandute de partenerii AteliereleHandmade.ro Market au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de livrareCum poti deveni partener in platforma AteliereleHandmade.ro Market?

Sistemul AteliereleHandmade.ro Market este disponibil pentru toti comerciantii si producatorii care au experienta si vor sa creasca alaturi de singurul market care promoveaza producatorii romani si furnizorii acestora.

Daca doresti sa devii parteneri in platforma AteliereleHandmade.ro Market  completeaza informatiile despre profilul companiei tale. Dupa evaluare si validare profil, vanzarea produselor va fi disponibila imediat;

Partener AtelierelHandmade.ro