Confidentialitate


Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului AteliereleHandmade.ro (https://www.AteliereleHandmade.ro).

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul AteliereleHandmade.ro este operat de societatea Allexa Evo Systems S.R.L., cu sediul in Str Fizicienilor nr 12 Bl1B sector 3, Bucuresti CUI 42659652, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6724/2020

De ce avem nevoie de date

Prin completarea formularului de inregistrare de pe AteliereleHandmade.ro (https://www.AteliereleHandmade.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii AteliereleHandmade.ro (https://www.AteliereleHandmade.ro) in urmatoarele scopuri:

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite; Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam; Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat; Pentru administrarea site-ului Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram; Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii; Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc); Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea AteliereleHandmade.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens. Pentru a va factura si livra produsele si serviciile noastre; Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt eronate sau incomplete; Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe AteliereleHandmade.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

AteliereleHandmade.ro nu solicită şi nu stochează în niciun fel informaţii referitoare la cardul bancar al clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online. Excepţie de la această prevedere este situaţia în care ne veţi furniza detaliile contului dvs bancar pentru o rambursareîn cazul returnării unui produs, caz în care vom colecta şi prelucra aceste date.

Ce vom face cu datele

Datele preluate sunt folosite:

– Pentru prestarea serviciului nostru 

– Pentru prelucrarea produselor si serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dvs.; 

– Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse in  contractul cu dvs., servicii care utilizeaza informatii despre locatia dvs., precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Aceste  vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele

In mod normal, vom stoca informatiile Dvs. atata timp cat aveti un cont AteliereleHandmade.ro

 Pe baza unei solicitari trimise catre AteliereleHandmade.ro prin email la adresa datep@AteliereleHandmade.rosau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator sau stergerea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care suntem anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa contactati prin e-mail datep@AteliereleHandmade.ro. Dreptul de stergere. AteliereleHandmade.ro urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem. Fie pe mail la datep@bossmag.ro fie din contul dvs de utilizator.  

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa contactati prin e-mail datep@AteliereleHandmade.ro

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa datep@AteliereleHandmade.ro.